Om oss

Revisorer, enkeltpersoner og næringsdrivende kan nå raskt komme i kontakt hverandre via våre tjenester. Revisorportalen er en tjeneste som matcher oppdrag og tilbud med riktig revisorer. Vårt mål er å gjøre det enklere for både dem som trenger hjelp med regnskap og dem skal kan hjelpe.

Revisorportalen ble opprettet med et ønske om å gjøre det raskere og tryggere å få gode tilbud på pålitelige revisorer. Samtidig ønsket vi å gjøre det enklere for revisorene å motta de rette oppdragene.

Vi så at begge parter brukte mye tid og ressurser på å komme i kontakt med de rette folka, og det ville vi gjøre noe med.

Få tilbud fra revisorer

Revisorer er noen av de viktigste fagpersonene for deg som er næringsdrivende. De sørger for at for at bokføring og regnskapet er korrekt, og de kan passe på at alle nødvendige skatter og avgifter er betalt. De gir deg som enkeltperson eller næringsdrivende en trygghet ved å sikre at regnskapet følger norsk lov.

Enhver bedrift er unik, og derfor er også dine behov unike. Kanskje bokfører du selv, og du trenger bare noen til å se over regnskapet ved slutten av året? Eller ønsker du noen som kan ta over alt av bokføring for deg? Revisorer kan også hjelpe deg med å rydde opp i slurvete regnskap, slik at du har full kontroll i tiden fremover.

Du slipper å bruke tid på å lete etter autoriserte revisorer ved å bruke tjenesten vår. Du sender inn kontaktdetaljer og hva du trenger hjelp med. Deretter mottar du tilbud fra dyktige fagpersoner med den rette kompetansen. Du får en god oversikt over pris og aktuelle kandidater, uten å bruke tid på å innhente tilbud fra revisorer selv.

oppdrag som revisor

Er du en autorisert revisor som ønsker å komme i kontakt med aktuelle kunder, uten å bruke masse tid på prosessen? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Våre revisorer kan velge hvilke oppdrag som passer best for dem, basert på informasjon som vi innhenter fra kunden.

All informasjon fra enkeltpersoner og næringsdrivende leveres på en  oversiktlig måte, slik at du raskt og enkelt kan gi et tilbud på dine regnskapstjenester. Kundene tar deretter kontakt med deg, dersom de ønsker å gå videre med tilbudet.

Vi hjelper deg med å nå nye kunder som matcher din kompetanse. Teamet vårt jobber kontinuerlig med å finne de rette oppdragene på dine vegne.

Slik kommer du i gang med tjenesten vår

Du kommer raskt i gang med våre tjenester ved å benytte deg av hjemmesiden vår. Du som søker revisor fyller ut nødvendig informasjon på nett. Disse opplysningene bruker vi for å matche deg med revisorer med rett kompetanse.

Hvis du er revisor og har lyst å bli med på laget vårt, kan du kontakte oss her via hjemmesiden vår. Teamet vårt vil deretter ta kontakt med deg. Vi hjelper deg i gang så raskt og enkelt som mulig, slik at du bruker minst mulig tid og krefter på prosessen.

Du er hjertelig velkommen til å bruke våre tjenester, enten du vil ha tilbud fra revisor eller du er en autorisert revisor selv.