Se de 10 beste revisorene i Haugesund

Lurer du på hvordan du finner gode tilbud på lokale revisorer? Føler du deg usikker på hva du bør se etter? I så fall har du kommet til rett sted. Les videre for å oppdage hvordan du innhenter gode tilbud fra revisorer i Haugesund – uten å måtte bruke masse tid og krefter på det. ...

FÅ 3 TILBUD
Bildet

KPMG Haugesund

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2002
 • 9 ansatte
 • Karmsundgata 72, 5529 Haugesund
Bildet

Haugaland Revisjon AS

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2015
 • 6 ansatte
 • Haraldsgata 177, 5525 Haugesund
Bildet

Vatnem Revisjon AS

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2005
 • Kirkegata 202, 5525 Haugesund
Bildet

PwC Haugesund

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2006
 • 8 ansatte
 • Norevegen 1, 5542 Karmsund
Bildet

Deloitte Haugesund

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 1995
 • 34 ansatte
 • Sundgaten 119, 5527 Haugesund

Lurer du på hvordan du finner gode tilbud på lokale revisorer? Føler du deg usikker på hva du bør se etter? I så fall har du kommet til rett sted. Les videre for å oppdage hvordan du innhenter gode tilbud fra revisorer i Haugesund – uten å måtte bruke masse tid og krefter på det.

Trenger man egentlig en lokal revisor?

Selv om virksomheten ikke er revisjonspliktig, kan det likevel være lurt å bruke revisor. En revisor er en uavhengig tredjepart som sjekker at regnskapet stemmer overens med norske lover og regler. I tillegg kan revisor være med på å avdekke mulige problemer eller svakheter som du eller regnskapsføreren kanskje ikke er klar over.

Det finnes mange gode grunner til å velge en lokal revisor fra Haugesund når du først skal revidere regnskapet. Den største fordelen for mange er nok muligheten til å besøke revisoren på kontoret. Det gjelder spesielt for deg som har et komplekst regnskap eller som ønsker å sette deg sammen med revisoren for å gå gjennom papirene til virksomheten.

Andre ganger trenger man ikke å møte revisoren fysisk, og da spiller det ikke så stor rolle hvor de holder til. For eksempel, man kan utføre revisjon av enkle årsregnskap via internett. Revisoren trenger i så fall kun tilgang til det skybaserte regnskapsprogrammet til bedriften. Eventuelle møter kan dessuten holdes på nett.

Vi hjelper deg å finne rett revisor

Få tilbud fra 3 flinke revisorer. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Hvordan velge rett revisor

En revisor har mange arbeidsoppgaver, inkludert å revidere årsregnskap. Dersom virksomheten har revisjonsplikt, så må man altså levere inn et revidert årsregnskap. I tillegg kan revisoren bistå med konsultasjoner og rådgivning. Det er derfor viktig at man velger en revisor som er godt kvalifisert til å håndtere de oppgavene man har behov for.

Du bør se etter en statsautorisert revisor i Haugesund. Statsautorisasjonen sikrer at revisoren er godt skikket til å utøve arbeidsoppgavene sine. I tillegg er det en fordel å velge noen som har erfaring og kunnskap som er relevant for nettopp din bransje og virksomhet. Spør gjerne etter referanser fra tidligere kunder.

Slik får du et godt tilbud på revisor i Haugesund

Prisen på revisjonstjenester kan variere mye mellom de ulike revisorene. Det kan derfor være lurt å innhente tilbud fra minst tre lokale revisorer før du bestemmer deg. Pass på at prisoverslaget er detaljert og grundig. Dersom det ene tilbudet er mye lavere enn de andre, så kan det hende at enkelte tjenester ikke er inkludert.

Du kan enten kontakte ulike aktører selv eller du kan bruke en anbudstjeneste for å innhente tilbud fra revisorer i Haugesund. Det enkleste og mest praktiske for mange er å velge en anbudstjeneste som samarbeider utelukkende med seriøse og pålitelige aktører. Du trenger i så fall kun å sende inn opplysningene dine én gang for å motta flere tilbud.

Bruk litt tid på å studere og sammenligne tilbudene. Selv om det er viktig å få en god pris, så er det like viktig å velge en revisor som er godt egnet for oppdraget. Lykke til!