Se de 10 beste revisorene i Sandefjord

Ser du etter en dyktig og lokal revisor i Sandefjord? Enten du skal revidere årsregnskapet eller ønsker rådgivning fra en uavhengig tredjepart, så kan en statsautorisert revisor være til stor hjelp.  Les videre for å oppdage hvordan du innhenter gode tilbud og finner frem til beste revisor for jobben. Hvorfor bør man velge en lokal ...

FÅ 3 TILBUD
Bildet

KPMG Sandefjord

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2016
 • 29 ansatte
 • Nordre fokserød 14, 3241 Sandefjord
Bildet

FGH revisjon Sandefjord AS

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 1990
 • 12 ansatte
 • Flors gate 2, 3211 Sandefjord
Bildet

HLO Revisjon & Rådgivning

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2005
 • 20 ansatte
 • Kirkegata 10, 3211 Sandefjord
Bildet

Henka Revisjon AS

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2015
 • 14 ansatte
 • Leif Weldings vei 20, 3208 Sandefjord
Bildet

Bjørge Revisjon AS

Ingen anmeldelser

 • Grunnlagt 2004
 • 2 ansatte
 • Stensveien 12, 3221 Sandefjord

Ser du etter en dyktig og lokal revisor i Sandefjord? Enten du skal revidere årsregnskapet eller ønsker rådgivning fra en uavhengig tredjepart, så kan en statsautorisert revisor være til stor hjelp. 

Les videre for å oppdage hvordan du innhenter gode tilbud og finner frem til beste revisor for jobben.

Hvorfor bør man velge en lokal revisor fra Sandefjord?

En fordel med å velge en lokal revisor fra Sandefjord er at de kjenner næringslivet i byen godt. Det kan også være enklere å samarbeide med dem, dersom dere har behov for å møtes fysisk. 

Du trenger altså ikke å reise langt for å kunne besøke dem på kontoret. Dette kan være spesielt praktisk om virksomheten har et komplekst regnskap. Man trenger likevel ikke alltid å benytte seg av en lokal revisor. 

Dersom det er snakk om revisjon av et enkelt regnskap, kan det være tilstrekkelig å gi revisoren tilgang til det skybaserte regnskapsprogrammet ditt. Det kan også være mulig å holde nettbaserte møter.

Du bør derfor tenke over behovene dine i forkant for å vite om du bør velge en lokal revisor eller ikke.

Vi hjelper deg å finne rett revisor

Få tilbud fra 3 flinke revisorer. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Dette bør du se etter hos en revisor

Det er viktig å se etter en lokal revisor som er statsautorisert, samt har kunnskap og erfaring som er relevant for din virksomhet. Be gjerne om en konsultasjon, dersom du er usikker på nøyaktig hvilke tjenester du har bruk for.

En av de vanligste arbeidsoppgavene til en revisor er imidlertid å revidere årsregnskaper. Dersom du har en revisjonspliktig virksomhet, så betyr det at du trenger en revisor til å revidere regnskapet ditt. 

Revisoren fører imidlertid ikke regnskapet, slik som det en regnskapsfører gjør. Enkelt forklart, så sjekker revisoren at alle tallene i regnskapet stemmer overens med lovverket. Å bruke en revisor er på mange måter som et slags kvalitetsstempel. 

Selv om du ikke er pålagt å få regnskapet ditt revidert, kan det likevel være nyttig for virksomheten din. En revisor kan gi deg trygghet for at regnskapet ditt er i orden, samt at du følger lover og regler. Det kan for eksempel være greit å benytte deg av en revisor, dersom virksomheten ønsker å ta opp lån.

Slik får du et godt tilbud på revisor i Sandefjord

Vi anbefaler at du innhenter tilbud fra minst tre ulike revisorer i Sandefjord for å få et godt sammenligningsgrunnlag. Du kan enten kontakte flere revisorer selv, men du bør i så fall gjøre grundig research for å sikre deg at de er pålitelige. 

Tilbudet bør inneholde en detaljert oversikt over alle tjenestene som inngår og hva de koster. Dersom det ene tilbudet er vesentlig lavere enn de andre, bør du undersøke hvorfor. Er alle tjenestene inkludert eller påløper det ekstra kostnader underveis?

Den enkleste måten å innhente tilbud er å bruke en anbudstjeneste som samarbeider kun med pålitelige aktører. Du trenger i så fall kun å sende inn opplysningene dine én gang for å bli tilsendt uforpliktende og gratis tilbud på lokale revisorer fra Sandefjord.

Da er det bare å ønske deg lykke til!